Nieuws - Algemene Funhouse Blog met nieuwsfeitjes - FUNHOUSEBAND.NL

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Fotoshoot en Koningsdag

Gepubliceerd door Funhouse in Nieuws · 23/4/2016 12:46:51
Tags: Fotoshootpromonieuwelookpartybandupdate

Morgen de hele dag fotoshoots voor nieuw promomateriaal door fotografe Deborah van den Heuvel. Hoe t er uit gaat zien weten we uiteraard nog niet,maar t zal vast weer een vrolijk geheel zijn.

Het optreden wat we deden in Soest op een 50 jarig verjaarsfeest is door onze goede vrienden van de band BEN en RO geheel geregistreerd op HD video en audio.Binnenkort wordt van dit materiaal ook weer een nieuwe promovideo gemaakt.

A.s woensdag spelen we voor het derde jaar op rij op t podium voor cafe de eendracht tijdens Koningsdag. Dat wordst weer knallen en één groot feest,da´s 1 ding wat nu al vaststaat. Wil je dit niet missen, en dat wil je ook niet, kom dan gezellig naar abcoude vanaf een uurtje of 16:00.
Meer info

Repetitie's en Nieuwe nummers

Gepubliceerd door Funhouse in Nieuws · 9/2/2016 00:09:38
Tags: repetitie'sdiscopartysoulFeest

Het nieuwe jaar is al weer een tijdje op gang en wij gaan weer aan de gang met nieuw repertoire,nieuwe leuke nummers van nu en toen,uiteraard ook weer finetunen van bestaand repertoire en verbeteren wat er te verbeteren valt om een nog betere show neer te kunnen zetten op uw feest. Binnenkort starten we ook weer met nieuwe kijkrepetitie's waarbij iedereen welkom is,houd de site in de gaten voor de data.
Bye bye oude "flash"site

Gepubliceerd door Funhouse in Nieuws · 11/5/2015 23:01:04
Tags: sitefunhousebandoudesiteflashhtml5

Snif...Met een beetje weemoed nemen we afscheid van onze oude vertrouwde Funhousesite.Deze kleine maar fijne site heeft toch altijd nog zeker 10 jaar uitstekend dienst gedaan, Maar ja dat was vooral in t IE en windows tijdperk.Met alle huidige Multimediaapparaten werkte de inmiddels verouderde flash site helaas gewoon niet meer.Vanddar dus nu officieel vervangen voor een nieuwe HTML5 met Css site die overal te bekijken is en bovendien gekoppeld is aan Facebook en twitter.Helemaal van deze tijd dus.Het nodige staat er inmiddels wel op maar er zal nog veel aangevuld,verwijdert,verandert etc worden.
Nieuwe Geluidsinstallatie

Gepubliceerd door Funhouse in Nieuws · 10/4/2015 00:07:30
Tags: geluidpasysteemnieuwespeakers

Superblij zij we met ons gloedjenieuwe onlangs aangeschafte volledig digitale
"state of the art"geludsysteem van Line 6.Het oude geluidsysteem van Mackie en JBL voldeet ook prima maar met de huidige techniek kon dat veeel beter. Dit nieuwe systeem controleerd en regelt constant alle in en uitgangen en "luistert"als het ware constant mee of het geluid nog wel optimaal is.Dat geluid wordt dan vervolgens digitaal naar alle luidsprekers gestuurd en daar weer zo puur mogelijk omgezet naar het geluid wat je in de zaal hoort.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu