Bruiloft en Partyband Funhouse, wie zijn we, wat doen we, wat kunt u verwachten - FUNHOUSEBAND.NL

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

 
 
 


Funhouse, garantie voor een topfeest

FUNHOUSE is namelijk een super dynamisch live-feest, Soul,Disco&Dance van toen en nu gespeeld door 6,7 of 8 topmuzikanten,bestaande uit een strakke ritmesectie aangevuld met een zanger,zangeres saxofonist of een vette blazersectie.Funhouse is één en al enthousiasme en uitstraling en wij deinzen er ook zeker niet van terug om het publiek hierbij te betrekken. Hierdoor zetten we mede ook door  onze zeer goede geluidset en licht een show neer  waar niemand omheen kan als er gefeest moet worden.Met onze inmiddels jarenlange ervaring in binnen en buitenland mag je er 100 procent vanuit gaan dat je feest in handen is van echte “Partypro’s”

Bruiloft of Festival ?

Het maakt Funhouse echt niet uit of we moeten knallen op een bruiloft, een super chique feest of bedrijfsfeest ons motto en belofte is dat we van elk feest een feest maken om nooit te vergeten,waarbij t liefst ook iedereen samen met ons uit zn dak gaat ! We treden altijd uitvoerig in overleg met u als klant om alles volledig aan uw wensen aan te passen.

Your wish is our....

Misschien wilt u dat we een speciaal lied voor u spelen of iemand moeten begeleiden.
Of u wilt een supervette saxofonist erbij of nog beter een heuse blazersectie,of u wilt extra geluid en licht omdat u flink wil uitpakken,of een extra Dj voor in de pauzes ..het is allemaal mogelijk.,vaak gewoon op verzoek en soms voor een kleine meerprijs.Neem aub contact op met ons om voor uw feest uw "wishlist" door te nemen.

Funhouse bekijken

We kunnen ons voorstellen dat u door t enorme aanbod van bands door de bomen het bos niet meer ziet. U kunt natuurlijk al een hele goede eerste selectie maken aan de hand  van het audio en videomateriaal maar dan nóg mis je de sfeer en de chemie van een band.Daarvoor bieden wij de mogelijkheid aan elke optieklant ons een keer te komen bekijken.Dat kan altijd bij een openbaar optreden een repetitie of zelfs bij sommige besloten feesten als gast. Het ligt er een beetje aan wat voor u op dat moment het gunstigste en meest geschikte moment is maar we laten u altijd uit een aantal opties kiezen.

Check voor alle 110 reactie's ook ons oude gastenboek via deze link -->>

Klantenreactie's
6 Opmerkingen

 
peggy Burghouts
2016-05-16 13:01:05
Afgelopen vrijdag mijn 50ste verjaardag gevierd met een groots feest. De Funhouseband zorgde voor de muziek... en hoe...Het dak ging eraf. Waanzinnig, niet alleen het repertoire maar vooral ook de professionaliteit/kwaliteit en de manier waarop jullie iedereen meekregen. Op het feest kreeg ik al complimenten over de band. En dat is nog lang daarna door gegaan op de app. En wat ik toch ook nog even wil melden is dat in de aanloop naar het feest het contact zeer soepel en prettig verloopt. Dat is ook wel fijn als je midden in de organisatie van je feest zit.
Jullie waren top, nogmaals dank!!!
Curtis Frenkle
2015-07-13 00:42:12
Really amazed by you guys performing on my girlfriend's party.Absolutely fantastic.You don't see that very often even by us in L.A.What a band!! wow
I will try to get you guys over here..

Curtis
(guy with the white suit ;-)
Laureen Paling
2015-07-13 00:39:41
Heerlijk genoten van jullie geweldige optreden tijdens ons afdelingsfeest KJPP! Bedankt voor jullie muzikale intermezzo's bij onze presentaties. Ik hoop jullie zeker nog ergens weer te zien. Het is echt een feestje als jullie er zijn.
Hans de Zwart
2015-05-15 12:30:54
We hebben een echt gaaf feest gehad
De band Funhouse speelde geweldig
Iedereen die ik sprak was zeer lovend over de kwaliteit van de band en hun repertoire
Ze betrokken de gasten erbij waardoor de vonk nog meer over sloeg
De dansvloer was constant bezet met dansende mensen
Jo Schoenmaker
2015-05-15 12:29:36
Hartstikke bedankt voor het waanzinnige en spetterende optreden tijdens het lustrumfeest van onze rotaryclub. Wat weten jullie de sfeer toch goed te pakken en precies te doen waar om gevraagd wordt: Feestje bouwen!!
Ook leuk hoe jullie met aanstekelijk enthousiasme iedereen erbij betrekken, onafhankelijk van de kleur schoenen (insider grapje). Een aanrader voor ieder feest. En dat kan ik zeggen, want ik heb jullie meermalen mogen meemaken.
Hebben jullie een fanclub?? Veel succes. Groet, Jo.
Peter & Ilse
2015-05-15 12:28:27
Funhouse heeft bij ons een verpletterend optreden neergezet tijdens ons bruiloftsfeest. Vanaf minuut 1 heeft de dansvloer volgestaan en hebben jullie er een geweldig feest van gemaakt, met een super leuke afwisseling tussen hedendaagse popnummers in een eigen jasje en golden oldies uit de funk, pop, soul wereld! Ook in de voorbereiding waren jullie behulpzaam, fijn in communicatie en professioneel. Nogmaals hartelijk dank voor jullie super performance op ons super gave feest! Hopelijk tot ziens!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu