Bruiloft met Funhouse - FUNHOUSEBAND.NL

FUNHOUSE

Dé band voor jóuw feest
_______________________________
____________________________
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Events
BRUILOFT

  "Het dak ging er af,ik kreeg alleen maar complimenten, jullie waren top! " - peggy sept 2016 "Funhouse heeft een verpletterend optreden neergezet tijdens onze bruiloft" - Peter&Ilse mei 2015 Wauw ! Wát een feestje, en alleen maar goede reactie's..echt top Maaike en Peter , maart '17 Jullie hebben onze verwachtingen meer dan waargemaakt! - Julian en Henri - April 2017 Zelfs Tante Riek stond te dansen, haha, geweldig!! Frans en Inge maart 2017 

JULLIE MOOISTE DAG

Trouwen met je ware liefde doe je als t goed is maar eens in je leven. Daarom is het natuurlijk superbelangrijk dat je de juiste keuzes maakt voor julliie belangrijkste dag. Wij durven rustig te zeggen dat kiezen voor Funhouse zo'n keuze is. Laat jezelf en je gasten onderdompelen in een geweldig muzikaal feestje. Door onze enorme ervaring van inmiddels ongeveer over de 450 huwelijksfeesten voelen we inmiddels exact aan wat we moeten doen om het feest naar een nóg hoger niveau te tillen. Bereid je vast voor op:

* Veel mensen op de dansvloer.
* Interactie met jullie publiek
* een perfecte mix van songs voor jong en oud
* Meezingend publiek
GEEN ZORGEN

Je bent waarschijnlijk al maanden of zelfs een jaar bezig om alles tot in de puntjes voor te bereiden voor jullie grote dag. Waar je het laatst op zit te wachten is dan dat je je zorgen moet maken of bepaalde dingen wel goed komen. Voor wat betreft het entertainment voor jullie avond kunnen we jullie geruststellen, want daarvoor nemen wij jullie alle zorg uit handen. We zorgen voor duidelijke afspraken en nemen uitvoerig  de geplande avond en alle onzekerheden  en of vragen met jullie door. Zorgen over de muziek op de avond zijn dan ook echt niet nodig. Ook in de pauzes zorgen we ervoor dat het feest niet inzakt maar lekker door gaat, waardoor we van binnenkomst van de gasten tot het einde zorgen voor een avondvullend geheel.
IMPRESSIE BRUILOFTFEEST
Video Impressie van 2 Funhouse bruiloften
CHECK HIER JE FEESTDATUM
we informeren je dan over de vele mogelijkheden en prijzen


FUNHOUSE SPEELDE OA OP DEZE TROUWLOKATIES
FUNHOUSE INFO & BOEKINGEN


+31 50 7600067  
 06 53885766
info@bandzoeker.nl       
LIKE FUNHOUSE OP FACEBOOK
© Copyright 2017-Funhouse Productions // Funhouse is powered by // Line 6 // AB-music
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu